• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • Youtube

Saudi-Arabien vil bygge tre nye stålprojekter

Saudi-Arabien planlægger at bygge tre projekter i stålindustrien med en samlet kapacitet på 6,2 millioner tons.Den samlede værdi af projekterne er anslået til 9,31 milliarder dollars.Bandar Kholayev, saudisk minister for industri og mineralressourcer, sagde, at et af projekterne er et integreret tinproduktionskompleks med en årlig kapacitet på 1,2 millioner tons.Når det er færdigt, vil det understøtte skibsbygnings-, olieplatforms- og reservoirfremstillingssektoren.
Bandar Al Khorayef, den saudiske minister for industri og mineralressourcer, sagde mandag, at projekterne ville have en samlet kapacitet på 6,2 millioner tons.
Et af projekterne vil være et integreret stålpladeproduktionskompleks med en årlig kapacitet på 1,2 millioner tons med fokus på skibsbygning, olierørledninger og -platforme og enorme oliereservoirer.
Det andet projekt, som i øjeblikket er i forhandlinger med internationale investorer, vil være et integreret ståloverfladeproduktionskompleks med en årlig kapacitet på 4 millioner tons varmtvalset jern, 1 million tons koldvalset jern og 200.000 tons fortinningsjern og andet. Produkter.
Komplekset er planlagt til at tjene bilindustrien, fødevareemballage, husholdningsapparater og VVS-industrien, sagde agenturet.
Et tredje anlæg vil blive bygget til at producere runde jernblokke med en anslået årlig kapacitet på 1 mio. tons til støtte for ikke-svejsede jernrør i olie- og gasindustrien.


Indlægstid: Okt-04-2022